Afgeleverde trucks

Op deze pagina vindt u alle door Scania Rinsma afgeleverde vrachtwagens. Wij vinden het belangrijk dat beide partijen tevreden zijn. U tevreden: wij tevreden. Onderstaand ziet u een greep uit onze recente afleveringen. Wilt u al onze afleveringen bekijken? Bekijk dan onze Facebookpagina.

Van der Wal Transport Heerenveen

Nieuw afgeleverd aan Van der Wal Transport te Heerenveen: een nieuwe G450 container auto. Deze vrachtwagen is voorzien van onder andere een VDL haakafzetsysteem.

Herko Bakker mag met deze strakke auto zijn werk uitvoeren. De sleutels nam hij in ontvangst van Douwe Piet Terpstra. Veel succes!!

DBR Trucking Drachten

Een prachtige Scania R450 voorloopas trekker is vanmiddag op gepaste afstand afgeleverd aan Jornt Schaap van DBR Trucking Drachten.
 
Jornt heeft voor Scania gekozen omdat de Demonstratie R450 trekker hem goed beviel en bijzonder zuinig was. Jornt we wensen je heel veel succes met deze prachtige machine!

BDS Harlingen

Een hele dikke aflevering aan BDS Harlingen vandaag. Andre Borsch is ongeveer 30 jaar geleden bij ons zijn loopbaan begonnen als monteur. Wat is het dan mooi om hem dan nu, na zoveel jaren, deze truck te mogen afleveren. Een Scania R 500B 8x2*6NB rondom luchtgeveerd en voorzien van gestuurde naloopas.
 
Deze Scania is te gebruiken als trekker en als truck en voorzien van een Palfinger kraan van maar liefst 110 tonmeter! De R 500B is uitgevoerd met lier en eventueel een Jib. VDA Zoeterwoude heeft, onder leiding van Gerko Windhorst, de vrachtwagen prachtig opgebouwd. Daarnaast is de kleurstelling ontworpen door MW design uit Schijndel en prachtig gespoten door Spuiterij Cranen uit Heeswijk Dinter. Het geduld is erg op de proef gesteld, maar het eindresultaat is werkelijk schitterend geworden.
 
Iedereen erg bedankt voor de samenwerking. Andre, we zijn er trots op dat wij van Scania Rinsma jou als oud collega deze prachtige Scania mochten leveren. We wensen je er heel veel werkplezier mee!!

Gerrit Holwerda

Deze nieuwe Scania S 580A 6x2/4NB voorloopauto is in januari 2019 afgeleverd aan Gerrit Holwerda. We wensen je veel plezier en succes met deze prachtige auto!