Service-dealerschap Knapen Trailers

Garagebedrijf Rinsma, Scania-dealer in het Friese Berlikum en Drachten, heeft het dienstenpakket uitgebreid met een service-dealerschap voor Knapen Trailers. Deze samenwerking vormt een waardevolle aanvulling op de services van Garage Rinsma in het kader van het ‘one stop shopping’ concept.

Rinsma is al meer dan een halve eeuw een begrip in Noord Nederland. Dit met name door het Scania dealerschap, maar ook vanwege de gespecialiseerde afdeling schadeherstel en de uitstekend uitgeruste werkplaatsen. Zo heeft Scania Rinsma in Berlikum een speciale afdeling waar zowel de schade aan de carrosserie, als de schade aan het chassis hersteld wordt. Door gebruik te maken van een speciale zware richtbank heeft Rinsma al menig voertuig hersteld na zware schades. 

Trailerservice

Geheel in lijn met de werkzaamheden aan de trucks en de opbouw daarvan, ligt de trailerservice van Scania Rinsma. Vervoerders kunnen daardoor op één adres terecht voor hun truck, de opbouw en al het getrokken materieel. De eigen hydrauliekservice vormt daarbij een waardevolle aanvulling. Dit niet alleen voor reparaties aan bijvoorbeeld een laadklep, maar ook steeds vaker voor reparaties aan afzetsystemen en moving floor trailers. Het verkrijgen van het Knapen Trailers service-dealership vormt voor Rinsma een verdere specialisatie in dit segment.

Moving floor trailers

Moving floor trailers maken in principe gebruik van hetzelfde systeem waardoor alle merken opleggers geserviced kunnen worden. Voor de specifieke kennis in dit segment, heeft Garage Rinsma monteurs opgeleid die hierin nu gespecialiseerd zijn. Even snel een onderdeel wisselen is namelijk niet altijd de goedkoopste optie. Garage Rinsma is in staat om de totale kosten van elk alternatief af te wegen. Daarmee ontvangt de klant niet alleen een technisch, maar ook direct een financieel advies.

Daarnaast beschikt Garage Rinsma over de juiste, actuele gereedschappen, hulpmiddelen en onderdelen voor alle voorkomende reparaties en onderhoud aan schuifvloertrailers. Dit maakt Garage Rinsma in het noorden van Nederland bij uitstek hét servicepunt voor schuifvloertransporteurs.

Uitgebreid service- en dienstenpakket

Met de uitbreiding van het service- en dienstenpakket is Scania Rinsma nu nog beter in staat om het wagenpark van de klant volledig te onderhouden, repareren en te verzorgen. Alle onderhoud en reparatie op één adres zorgt voor minder stilstand, voor een beter overzicht van de staat van het wagenpark en lagere total costs of ownership. Daarnaast is Garage Rinsma 24 uur per dag bereikbaar voor strandingen onderweg. Met dit complete pakket maakt Scania Rinsma zijn reputatie als betrouwbare partner voor totale ontzorging van wagenparken meer dan ooit waard.

Wij zijn service-dealer voor Knapen Trailers