Knapen trailers service dealer

Knapentrailers kunnen ook bij Scania Rinsma in Berlikum en Drachten terecht voor service-dealerschap. Deze samenwerking vormt een waardevolle aanvulling voor onze klanten. Zo zijn wij nog meer de ‘one stop shop’!

 

Knapen trailer service door Rinsma

Rinsma is al meer dan een halve eeuw een begrip in Noord-Nederland. Als bekend Scania dealer en dankzij onze gespecialiseerde schade herstelafdeling. Onze werkplaatsen zijn uitgebreid uitgerust zodat we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. We herstellen zowel schade aan carrosserie als het chassis. Met onze speciale zware richtbank hebben we al veel voertuigen kunnen herstellen na zware schade.

Trailerservice

Geheel in lijn met de werkzaamheden aan de trucks en de opbouw daarvan, ligt onze trailerservice. Bij ons kunt u op één adres terecht voor uw truck, de opbouw en al het getrokken materieel. Onze hydrauliekservice vormt hierbij een waardevolle aanvulling. Niet alleen voor reparaties aan bijvoorbeeld een laadklep, maar ook steeds vaker voor reparaties aan afzetsystemen en moving floor trailers. Met het Knapen Trailers service-dealerschap is voor ons een verder specialisatie in dit segment.

Moving floor trailers

Moving floor trailers maken in principe gebruik van hetzelfde systeem waardoor alle merken opleggers geserviced kunnen worden. Voor de specifieke kennis in dit segment hebben wij monteurs opgeleid die zich hierin specialiseren. Even snel een onderdeel wisselen is namelijk niet altijd de goedkoopste optie. Wij wegen daarom de totale kosten van elk alternatief af om voor u tot de beste oplossing te komen. Daarnaast hebben we de juiste, actuele gereedschappen, hulpmiddelen en onderdelen voor alle voorkomende reparaties en onderhoud aan schuifvloertrailers in huis. Hierdoor zijn wij in het noorden van Nederland bij uitstek hét servicepunt voor schuifvloertransporteurs.

Uitgebreid service- en dienstenpakket

Met de uitbreiding van ons service- en dienstenpakket zijn we nu nog beter in staat om het volledige wagenpark van onze klanten te onderhouden, repareren en te verzorgen. Alle onderhoud en reparatie op één adres zorgt voor minder stilstand, beter overzicht van de staat van het wagenpark en lagere total costs of ownership. Daarnaast is zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor strandingen onderweg. Met dit complete pakket maken we onze zijn reputatie als betrouwbare partner voor totale ontzorging van uw wagenpark meer dan ooit waar.

Problemen met uw Knapen trailer?

Zijn er problemen met uw knapen trailer? Neem dan contact op met onze werkplaats. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wij zijn service-dealer voor Knapen Trailers