Werken bij Scania Rinsma

Scania Rinsma is een familiebedrijf met ongeveer 50 medewerkers gevestigd in Berlikum en Drachten (FRL). In het bedrijfswagen segment wordt het Scania dealerschap vertegenwoordigd. Bij ons werk je in een dynamische omgeving waar altijd wordt gewerkt het verbeteren van onze diensten en duurzaamheid in bedrijfsprocessen.

Wil jij ook ons team komen versterken? Bekijk dan onze vacatures!

Staat jouw droom job er nu niet bij? Neem vooral contact met ons op en misschien kunnen we alsnog iets voor je betekenen!

Bedrijfsautotechnicus
Plaatwerker
1e bedrijfsautotechnicus / praktijkbegeleider
Open sollicitatie?

Opleidingsmogelijkheden

Wil je doorgroeien? Verder leren? Nieuwe technieken onder de knie krijgen? Dat snappen we! Er zijn veel mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf en we geven jou graag de handvatten om dit mogelijk te maken. Zo blijft jouw werk altijd uitdagend en kunnen wij elke keer opnieuw nóg betere service bieden aan onze klanten.

Ook zijn we lid van de Truck Academy Groningen.

 

Oog op duurzaamheid

Duurzaam werken is een thema waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Zo zijn we met onze werkplaats in Drachten gecertificeerd voor het werken aan elektrische voertuigen. Ook zoeken we altijd naar nieuwe manieren om alternatieve brandstoffen toe te passen zoals CBG, LBG en hybride. Wil je meer weten over hoe wij dagelijks werken aan onze duurzaamheid? Bekijk dan onze pagina over duurzaamheid.