Rinsma gaat over op zonne-energie!

 

 

 

 

 

De laatste weken is er allerlei bedrijvigheid rondom onze vestiging in Drachten. En dan gaat het niet alleen om de verkoop, verhuur en de reparaties van vrachtwagens. Wat er dan aan de hand is? Lees gauw verder.

 

Om maar met de deur in huis te vallen: Scania Rinsma gaat groen met zonne-energie! De afgelopen weken wordt er hard gewerkt op en aan het dak van onze vestiging in Drachten. De dakbedekking, het dakleer, was aan vervanging toe en als klap op de vuurpijl worden er ook direct ook 434 zonnepanelen geplaatst!

 

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het dakleer en de frames voor de panelen, maar over een aantal weken is het echt zover. Dan worden de daadwerkelijke zonnepanelen geplaatst. Met deze 434 zonnepanelen kunnen we 180.000 kilowatt per jaar aan stroom opwekken. Een goede eerste stap naar energieneutraliteit!

Let op: Installatie Zonnepanelen

 

Beste Klant,

 

Zoals u wellicht heeft gelezen op onze website of Facebook pagina, zijn wij bezig met het verduurzamen van onze bedrijfsvoering.

 

Dat betekent dat op zaterdag 29 mei 2021 de zonnepanelen op het dak van onze vestiging in Drachten worden aangesloten. Hiervoor is het echter nodig om de stroom in het gehele pand af te sluiten gedurende de dag. Dit kan ervoor zorgen dat we u niet de volledige service kunnen bieden die u van ons gewend bent. Onze excuses daarvoor.

 

Wel blijven we de gehele dag gewoon bereikbaar voor noodgevallen op ons vaste nummer: 0512-523118 (keuze 1).

 

 

Vriendelijke groet,

Rinsma Scania Drachten